+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Články


Druhy garážových vrat

 Garážová vrata se význačně podílí na originalitě budovy podobně jako gabiony na jejím okolí. Nepřeberné množství tvarů vrat a škála barev dokáží osobitost dobu jistě podtrhnout. Pohyb garážových vrat je realizován manuálně nebo prostřednictvím elektrického motoru.

Vydejte se do Koutů nad Desnou do Jeseníků

Pokud přemýšlíte nad dovolenou v Jesenické oblasti, ovšem nelákají vás příliš hotely a penziony, vyzkoušejte mnohem romantičtější ubytovací zařízení. Představte si, že se po celý týden probouzíte v nádherné roubené chaloupce.

Ubytování v Koutech nad Desnou v Jeseníkách

Na hory za přírodou a luxusem? Ubytujte se v roubence v Koutech nad Desnou!   V souvislosti s horami a luxusem se většině milovníků přírody okamžitě vybaví Alpy. Ale proč jezdit daleko, když máme zmíněnou kombinaci na dosah ruky? Stačí se vydat do Jeseníků a ubytovat se ve čtyřhvězdičkovém areálu Annaberg, který se nachází v malebném prostředí Koutů nad Desnou (součást obce Loučná nad Desnou v okrese Šumperk).

Malíř pokojů Praha – to pravé pro váš pokoj

 Náš tým je souborem odborníků na všechny druhy malířských prací ve všech druzích pokojů. Budeme vás ochotně provázet celým procesem krok za krokem od přípravy po úklid. Na základě vašich představ a vize s vámi vybereme konkrétní odstíny i varianty barevných kombinací dle vašich představ.

Sauna a její výhody - saunaproject.shop

 Jaký je vlastně náš životní styl? Jak pečujeme o své zdraví, o své tělo? Co pro nás znamená sauna? Na tyhle otázky bychom si měli dokázat odpovědět. Je to důležité už z toho pohledu, že se můžeme o své tělo dobře postarat a přitom se můžeme cítit skvěle a odpočinutí.

Pokládka lité podlahy - pokladkapodlahpraha.cz

 Lité podlahy na bázi epoxidů jsou speciální technologií používanou v jakémkoli typu budovy. Zatímco dříve byla průmyslová zařízení převážně vybavena tímto způsobem, rozsah aplikací takovéto pokládky se dnes výrazně rozšířil.

Finská sauna a její využití - saunaproject.cz

 Pokud hovoříme o sauně, mnozí jistě ví, co sauna vlastně znamená a není třeba ji déle představovat. Mnozí ale nevědí, že její historie sahá někam do dalekého starověku, kdy staří Římané věděli, jak se v sauně chovat a co nám sauna může přinést.

Montované haly - mobidock.cz

 Podnikáme - li ve výrobní oblasti nebo v zemědělství či dopravě, jistě budeme stát dřív nebo později před otázkou, jak rozšířit své výrobní nebo skladové prostory. Klasická zděná stavba pro případ skladu trvá poněkud delší dobu a my máme jen málo času na uskladnění zboží.

Barvy hrají v našem životě důležitou roli - malirstvi-praha.cz

 Malování interiéru našeho bytu může být dokonalá zábava, je to především hra s naší fantazií. Mnozí ale malování spíše považují za nutnost, jak zútulnit nás byt, ale při představě, že bychom museli vše vyklidit a na konci celé akce zase znovu dát do pořádku nás zrovna moc neláká.

Mít tak doma svou saunu!

  V podmínkách města je pro mnoho lidí poměrně těžké najít si čas na přestávku od každodenního shonu a odpočinku a to jak fyzicky, tak morálně. V článku se budeme tak trochu zabývat takovým užitečným fenoménem, jako je domácí sauna v bytě, protože s její pomocí jsme potom schopni každý den si odpočinout a relaxovat.

Spolehlivá ochrana našeho domu - kvalitní zámek u dveří

 V mnoha obytných, kancelářských a veřejných prostorách jsou využívány interiérové dveře se zámky, které se vyznačují dodatečnou funkčností a jednoduchostí použití. Uzamykací systémy zde samozřejmě zajišťují omezení přístupu do určité místnosti.

Parapety pro váš dům a okna

 Náš dům, či byt, by měl vypadat dobře nejen uvnitř, ale i zvenku, a proto bychom se měli starat o to, aby dobře vypadala zahrada, fasáda domu, okna, ale stejně tak bychom se měli zaměřovat i na detaily, které se velkým dílem podepisují na celkovém dojmu.

Automatické zalévání zahrady jsou vhodné i pro mikrozávlahu

Klasické velkoplošné automatické zavlažování trávníků a záhonů na zahradě se velmi často kombinuje s nejrůznějšími formami mikrozávlahy, tedy závlahy menších ploch. Závlaha menších ploch v podobě skupin rostlin, keřů, stromů, výsadeb, ale i jednotlivých květin je velkou přidanou hodnotou automatických závlahových systémů.

Dodávkou na dovolenou

Mnoho Čechů si velmi oblíbilo cestování na dovolenou obytnou dodávkou. Má to své výhody a ten pocit z neobyčejného zážitku a dobrodružství je nepopsatelný. Navíc si takový vůz vlastně ani nemusíme hned kupovat, ale po celou dobu dovolené si jej můžeme pronajmout.

Pomocníky na zahradu vybírejte pouze z ověřených řešení

Skvostné stany elegantně zastřeší všechny rodinné, firemní a jiné události. Nemusíte řešit ani počet hostů. Menší akci ochrání váš párty stan a pro větší slavnost si můžete objednat velkoplošný stan i s cateringem.

Čistička obilí a zrnin

Společnost Schneider Jaquet & CIE společnost SIAGRA s.r.o. se specializuje na oblast čištění a třídění obilí a zrnin nejen ve své Francii, ale i po celém světě. Její technologie nacházejí uplatnění u farmářů, ale také v agroprůmyslu nebo v dřevozpracujícím průmyslu.

Prodej domů Zlín

Mnoho mladých lidí řeší svoje první samotné bydlení do detailů a vše si pečlivě plánují. Vybrat si ideální bydlení pro založení rodiny je totiž velmi složitý proces. Na dnešním trhu nemovitostí je nepřeberné množství nabídek nemovitostí, které jsou jako stvořeny pro první bydlení či založení rodiny.

Zahradní stůl - typy, materiály, provedení

Uvažujete nad pořízením celé sestavy zahradního nábytku, případně samostatného stolu a židlí na zahradu? Přesně pro Vás je pak psaný tento článek, ve kterém se dozvíte rady a tipy, jak zvolit správný zahradní stůl pro Vaše účely tak, aby vyhovoval Vám i Vašim hostům a odpovídal jak designovým požadavkům, tak Vašemu času, který jste ochotni strávit jeho údržbou.

Univerzální betonový plot

V některých případech jsou gabiony či betonové ploty univerzální oplocení, které se hodí pro všechny domy. Takové se dá skutečně najít. Betonové ploty i gabionové ploty jsou odolné vůči nepřízni počasí, takže nemusíte mít obavu z větru či sněhové kalamity.

Wista s.r.o. – povrchová úprava tryskáním

  Zárukou kvalitního povrchu kovových předmětů, strojů, přístrojů, nástrojů a různých výrobků je e-shop Wista dodávající veškeré technologie k úpravě povrchu tryskáním, lakováním nebo metalizací.

Vašeho stěhování se ujme odborná firma

Stěhujte se bez nervů s odborníky z týmu Stěhování bytů Brno. Svěřte své stěhování profesionálům a nechte je odvést prvotřídní práci, díky které se z Vašeho stěhování stane snadná záležitost.

Při stěhování celých bytů a domů je pohodlnější využít služeb stěhovací společnosti

Ten, kdo jednou při stěhování celého domu nebo bytu využil služeb stěhovací společnosti, by při dalším stěhování v žádném případě nepostupoval jinak. Proč měnit zavedené postupy a proč si celou situaci zbytečně komplikovat.

Rekonstrukce bytového jádra Brno - rekonstrukce bytu na míru

Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci bytového jádra, stačí využít služeb specializované společnosti Alfavertical s.r.o., která působí jako spolehlivý partner na rekonstrukce bytu Brno a jádra již řadu let.

Pila IZOTOM - příhradové vazníky pro celou ČR

Firma Izotom provádí nejen foukané izolace, vrtané studny, ale zabývá se také výrobou a montáží příhradových vazníků, realizací střech, foliových, plechových i z pálené nebo betonové tašky, ale i výrobou a montáží klasických krovů.

Vrtané studny a jejich výhody - sucho vás nepostihne!

Proč si zvolit právě vrtanou studnu? Dnešní doba nepřeje lidem a neustálé zdražování energií tak nutí mnohé, aby hledali alternativu pro vytápění nebo pro zdroj vody. Cena za kubík vody dnes stojí v závislosti na lokalitě v průměru 75 Kč.

IZOTOM - foukaná minerální izolace

Firma Izotom provádí tepelné izolace domů a jiných staveb, a to s pomocí takzvané foukané izolace. Jde aktuálně o jeden z nejmodernějších druhů izolování, který nabízí značné výhody oproti běžným způsobům zateplení.

Drobné zahradní stavby a ploty, gabiony

S nadcházejícím jarem přichází také zvýšený zájem o výstavbu různých zahradních altánů, přístřešků, posezení nebo také hospodářských budov menšího rozsahu. Při těchto stavbách přichází na řadu také otázka vhodné střechy – střešní krytiny.

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení