+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Malíř pokojů Praha – to pravé pro váš pokoj

 Náš tým je souborem odborníků na všechny druhy malířských prací ve všech druzích pokojů. Budeme vás ochotně provázet celým procesem krok za krokem od přípravy po úklid. Na základě vašich představ a vize s vámi vybereme konkrétní odstíny i varianty barevných kombinací dle vašich představ.

Malíř pokojů Praha barvy buď použije barvy od výrobce, nebo je ručně namíchá dle potřeby na místě. Naše zkušenost s oběma druhy provedení je dlouholetá a naše lidi v tomto ohledu nemůže nic zaskočit.

malířství Praha

Pro pokojík i pokoje

Byty i pokoje mohou mít nejrůznější velikost, propletenost i vnitřní složitostí. Ani jedno z toho ale našim lidem malíř pokojů Praha nečiní problémy a prakticky se všim už jsme se setkali. Celý proces malování lze skoro vždycky provést i tzv. „na klíč“, kdy objednávající zákazník není fyzicky přítomen. Není totiž žádný důvod zdržovat vás od vlastní práce nebo dalších aktivit – vy se věnujte svému, my budeme zatím malovat.

Od barev se to odvíjí

U malování pokojů a místností všeho druhu se trvalost a odolnost nátěru odvíjí od kvality a typu barvy. Z toho důvodu malíř pokojů Praha velmi podrobně probírá s každým klientem konkrétní podmínky a možnosti bytu a jeho přání a vizi. Následně navrhují naši lidé ty nejlepší kombinace v zájmu trvalosti výsledku.

Lze využít například omyvatelné barvy s příměsí latexu, plastické barvy vhodné na omítku, nátěry penetrační či na hliníkovém základu. A to je jen příklad několika možností, které lze využít pro ideální výsledek a splnění všech přání klienta.

Místnost od místnosti

Používáme jak klasické štětky a malířské válečky, tak i atypické techniky, kterými může malíř pokojů Praha klienty překvapit a dodat jejich bytu novou jikru. Znamenají totiž přítomnost nových prvků a atraktivnější vzhled. Doby, kdy byla na výběr jen hladká bílá stěna, jsou dávno minulostí.

Patří sem například i batikování, linkování či tupování. Nedělají nám problém reliéfní povrchy, plastické omítky nebo jiné dekorativní postupy. Štukování a stěrkování v případě potřeby je někdy nezbytnou součástí procesu malování sejně jako drobné opravy či úpravy povrchů, například vyhlazování tmelem.

V detailech je čert

U složité procedury, jakou malování bezpochyby je, vždy záleží na detailech. Proto vás malíř pokojů Praha vším provází krok za krokem od prvního vstupu našich lidí k vám až po poslední zavření dveří.

I odborníci jako jsme my při práci nadělají, tomu se zkrátka nevyhneme. Dodáváme a po skončení likvidujeme obalové materiály, kompletně čistíme podlahy i koberce pomocí hloubkového mokrého čištění.  

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení