+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Pomocníky na zahradu vybírejte pouze z ověřených řešení

Skvostné stany elegantně zastřeší všechny rodinné, firemní a jiné události. Nemusíte řešit ani počet hostů. Menší akci ochrání váš párty stan a pro větší slavnost si můžete objednat velkoplošný stan i s cateringem. Čím hrubší, odolnější a robustnější je konstrukce, tím máte jistotu, že bude tento výrobek spolehlivější v různých klimatických podmínkách. Existují čtyři základní tvary – klasický, kopulový, jehlan, tunelový, dají se postavit bez použití nářadí.

 

Příslušenství – párty stany

Přišli jste o bočnici? Nebo sháníte osvětlení do párty stanu? Toužíte se zbavit otravných komárů? Ano, i j e moskytiéra pro tyto výrobky k mání. Stejně jako přenosná taška pro nůžkové stany, které rozděláte jediným pohybem díky jednoduché nůžkové konstrukci. Je mnoho důvodů proč si tento úžasný výrobek pořídit- mobilní garáž, dočasné skladiště atd.

 

Pro další info čtěte tento blog.

 

Bez zavlažovacího systému se už žádná zahrada neobejde

V každém oboru lidského života dochází k neustálému vylepšování a automatizaci. Stejně je tomu i při pobytu na zahradě. Dnes už nikdo nemá čas hodiny ručně zalévat trávník a záhony. Chceme ale, aby byla zahrada zelená a svěží. Jak tedy na to? Řešením je naprosto automatický závlahový systém, který vám ušetří obrovské množství vody, protože zavlažuje jen tam, kde je to potřeba a ve správném množství. Ušetří obrovské množství vašeho času stráveného s ručním zaléváním…

 

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení