+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Rekonstrukce bytového jádra Brno - rekonstrukce bytu na míru

Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci bytového jádra, stačí využít služeb specializované společnosti Alfavertical s.r.o., která působí jako spolehlivý partner na rekonstrukce bytu Brno a jádra již řadu let.

rekonstrukce bytů a bytových jader Brno

Nabízí komplexní služby v oblasti modernizace bytů, změn dispozic bytů, interiérové tvorby a dodávek vybavení na klíč. Specializují se na nosné a nenosné panely, tzn. na řezání do panelů, včetně zajištění inženýrských služeb. Dokáží realizovat veškeré stavební a odborné činnosti pro rekonstrukci bytu, a to včetně velmi žádaných 3D vizualizací a zároveň i statických posudků a výpočtů.alfavertical brno

Služby spojené s rekonstrukcí

Rekonstrukce bytového jádra Brno zajistí vybourání bytového jádra a likvidaci odpadu, nové rozvody vody a kanalizace a plynu. Vyzdění nových příček, včetně možnosti montáže sádrokartonových podhledů s osvětlením. Položí dlažbu a realizují obklady, dodají veškerou sanitární techniku a provedou malbu zdí a i závěrečný úklid.

Rekonstrukce bytu

Celková rekonstrukce bytu Brno obsahuje výměnu nové elektroinstalace, vodoinstalace a odpadů, nové omítky (jak štukové, tak sádrové), nivelaci a betonování podlah, jejich pokládka (plovoucích i lepených), dodávku a montáž oken, parapetů a stínící techniky, montáž a dveří, kování, sanitárních předmětů a dalších doplňků.

Jedná se zkrátka o komplexní služby při rekonstrukci v bytě, které ocení a přivítá nejeden zákazník.

výřezy do panelu a rekonstrukce bytu Brno

 Rekonstrukce bytu jinde:

ALFA VERTICAL s.r.o.

Jílkova 2227/100
615 00 Brno

Tel.:


E-mail:
+420 773 320 004
+420 548 211 577

info@alfavertical.cz
© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení