+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Wista s.r.o. – povrchová úprava tryskáním

 

Zárukou kvalitního povrchu kovových předmětů, strojů, přístrojů, nástrojů a různých výrobků je e-shop Wista dodávající veškeré technologie k úpravě povrchu tryskáním, lakováním nebo metalizací. Společnost Wista působí na českém trhu již více než dvacet let a již od svých počátků se zaměřila na oblast povrchových úprav.

Technologie tryskání nabízí mnoho možností, některé z nich jsou dokonce takřka nezastupitelné. Tryskání, někdy nazývané jako otryskávání či podle nejobvyklejšího materiálu pískování, je technologický postup, při němž opracováváme povrchy různých, zejména tvrdých materiálů proudem jemných částic, nazývaných abrazivní částice.

V sortimentu firmy jsou proto převážně přístroje a zařízení k provádění profesionální úpravy a ochrany kovových předmětů a výrobků. Jedná se o systémy pro nanášení povrchových nátěrů, pro úpravu stlačeného vzduchu, vakuové techniky, ale největší podíl zaujímá tryskací technika. Prostřednictvím e-shopu firmy Wista si můžete pořídit tuto profesionální techniku, ale také můžete využít různých služeb, jako jsou návrhy, zpracování dokumentace, odborné poradenství v oblasti tryskání materiálu.

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení