+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Čistička obilí a zrnin

Společnost Schneider Jaquet & CIE společnost SIAGRA s.r.o. se specializuje na oblast čištění a třídění obilí a zrnin nejen ve své Francii, ale i po celém světě. Její technologie nacházejí uplatnění u farmářů, ale také v agroprůmyslu nebo v dřevozpracujícím průmyslu. Neustále se pracuje na vývoji nových řešení.

V České republice společnost SJC zastupuje společnost SIAGRA s.r.o., která ve svém portfoliu nabízí společnost čističky zrnin s nejrůznějšími parametry. Jedná se například o SNST 550, kdy jde o jednu z nejoblíbenějších typů čističek SJC v České republice i ve světě. Tato třídící čistička obilí a zrnin s krouživým pohybem sít SJC typ SNST 550 je se nabízí výkon 50 t/hod.

Firma samozřejmě nabízí jako dodavatel čističek zrnin kompletní prodejní i poprodejní služby. Po dodání, montáži a spuštění stroje Vám bude předán návod k obsluze a samozřejmě dochází k praktickému zaškolení pracovníků obsluhy, nechybí ani odborný záruční i pozáruční servis, včetně dodávky originálních náhradních dílů. Čistička zrnin a obilí od SJC nabízí spolehlivost a maximální možný výkon při zachování výborné kvality čištění.


 

 

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení