+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Články


Druhy garážových vrat

 Garážová vrata se význačně podílí na originalitě budovy podobně jako gabiony na jejím okolí. Nepřeberné množství tvarů vrat a škála barev dokáží osobitost dobu jistě podtrhnout. Pohyb garážových vrat je realizován manuálně nebo prostřednictvím elektrického motoru.

Vydejte se do Koutů nad Desnou do Jeseníků

Pokud přemýšlíte nad dovolenou v Jesenické oblasti, ovšem nelákají vás příliš hotely a penziony, vyzkoušejte mnohem romantičtější ubytovací zařízení. Představte si, že se po celý týden probouzíte v nádherné roubené chaloupce.

Ubytování v Koutech nad Desnou v Jeseníkách

Na hory za přírodou a luxusem? Ubytujte se v roubence v Koutech nad Desnou!   V souvislosti s horami a luxusem se většině milovníků přírody okamžitě vybaví Alpy. Ale proč jezdit daleko, když máme zmíněnou kombinaci na dosah ruky? Stačí se vydat do Jeseníků a ubytovat se ve čtyřhvězdičkovém areálu Annaberg, který se nachází v malebném prostředí Koutů nad Desnou (součást obce Loučná nad Desnou v okrese Šumperk).

Malíř pokojů Praha – to pravé pro váš pokoj

 Náš tým je souborem odborníků na všechny druhy malířských prací ve všech druzích pokojů. Budeme vás ochotně provázet celým procesem krok za krokem od přípravy po úklid. Na základě vašich představ a vize s vámi vybereme konkrétní odstíny i varianty barevných kombinací dle vašich představ.

Sauna a její výhody - saunaproject.shop

 Jaký je vlastně náš životní styl? Jak pečujeme o své zdraví, o své tělo? Co pro nás znamená sauna? Na tyhle otázky bychom si měli dokázat odpovědět. Je to důležité už z toho pohledu, že se můžeme o své tělo dobře postarat a přitom se můžeme cítit skvěle a odpočinutí.

Pokládka lité podlahy - pokladkapodlahpraha.cz

 Lité podlahy na bázi epoxidů jsou speciální technologií používanou v jakémkoli typu budovy. Zatímco dříve byla průmyslová zařízení převážně vybavena tímto způsobem, rozsah aplikací takovéto pokládky se dnes výrazně rozšířil.

Finská sauna a její využití - saunaproject.cz

 Pokud hovoříme o sauně, mnozí jistě ví, co sauna vlastně znamená a není třeba ji déle představovat. Mnozí ale nevědí, že její historie sahá někam do dalekého starověku, kdy staří Římané věděli, jak se v sauně chovat a co nám sauna může přinést.

Montované haly - mobidock.cz

 Podnikáme - li ve výrobní oblasti nebo v zemědělství či dopravě, jistě budeme stát dřív nebo později před otázkou, jak rozšířit své výrobní nebo skladové prostory. Klasická zděná stavba pro případ skladu trvá poněkud delší dobu a my máme jen málo času na uskladnění zboží.

Barvy hrají v našem životě důležitou roli - malirstvi-praha.cz

 Malování interiéru našeho bytu může být dokonalá zábava, je to především hra s naší fantazií. Mnozí ale malování spíše považují za nutnost, jak zútulnit nás byt, ale při představě, že bychom museli vše vyklidit a na konci celé akce zase znovu dát do pořádku nás zrovna moc neláká.

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení