+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Ubytování v Koutech nad Desnou v Jeseníkách

Na hory za přírodou a luxusem? Ubytujte se v roubence v Koutech nad Desnou!
 
V souvislosti s horami a luxusem se většině milovníků přírody okamžitě vybaví Alpy. Ale proč jezdit daleko, když máme zmíněnou kombinaci na dosah ruky? Stačí se vydat do Jeseníků a ubytovat se ve čtyřhvězdičkovém areálu Annaberg, který se nachází v malebném prostředí Koutů nad Desnou (součást obce Loučná nad Desnou v okrese Šumperk).

 
 

Užijete si to tady v zimě i v létě

Kouty nad Desnou si užijete v létě i v zimě. Jedinečná příroda chráněné krajinné oblasti Jeseníky láká k dlouhým procházkám za každého počasí. Především v zimě je tato oblast opravdu kouzelná. Zasněžené kopce a lesy působí romanticky, takže na své si tu kromě lyžařů přijdou také příznivci běžkování. Pokud vlastníte kvalitní fotoaparát, nezapomeňte si jej doma, jesenická panoramata rozhodně stojí za zvěčnění. Kromě běžkařských tras se zde nachází horské centrum, kde na vás a vaše ratolesti čeká spousta zábavy. Sjezdovky si zde užijí jak ostřílení lyžaři, tak i ti nejmenší začátečníci.
 

Komfortní ubytování za slušnou cenu v horské roubence přímo v Koutech

Možností ubytování v Koutech nad Desnou je celá řada. Pokud ale hledáte komfort, pohodlí a luxusně vybavenou chalupu, Roubenky Annaberg jsou tou správnou volbou - budete se sem rádi vracet. Tří až pětilůžkové pokoje jsou vkusně vybaveny a nabízí možnost vypůjčení županů a osušek. Každá chaloupka disponuje dvěma plně vybavenými kuchyněmi, takže si v klidu můžete připravit vlastní svačiny na sjezdovku i uvařit ranní kávu. Romantickou atmosféru podpoří pohodlné posezení v obýváku s krbem. Samozřejmostí je připojení k wifi. Pokud vás už omrzí venkovní dovádění, můžete si třeba pustit film na plazmové televizi.

Roubenky Annaberg  - TOP ubytování v Jeseníkách

  • komfortní ubytování v Jeseníkách
  • uzavřený komplex dvou roubených chalup
  • vířivka, sauna, bazén a řada ostatních služeb
  • dvakrát samostatný apartmán
  • ideální pro rodinnou rekreaci
  • celoroční provoz
  • ubytování v samostatném apartmánu, nebo celém komplexu dvou chalup až pro 32 osob za velice výhodnou cenu v přepočtu na osobu!

Kontakt 
UBYTOVÁNÍ Kouty nad Desnou

Tel.: +420 777 121 043
E-mail: info@ubytovanikouty.com

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení