+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Pokládka lité podlahy - pokladkapodlahpraha.cz

 Lité podlahy na bázi epoxidů jsou speciální technologií používanou v jakémkoli typu budovy. Zatímco dříve byla průmyslová zařízení převážně vybavena tímto způsobem, rozsah aplikací takovéto pokládky se dnes výrazně rozšířil. Technologie procesu je pracná a časově náročná, ale výsledek vždy stojí určitě za to.

Kvalitní podlaha s firmou pokladkapodlahpraha.cz

Důležitou fází každé výstavby nebo opravy je samozřejmě i pokládka vysoce kvalitních podlah. Protože zatížení je největší na podlaze, jsou právě požadavky na podlahy velmi vysoké. Stavební trh nabízí širokou škálu všech druhů materiálů a tak se lité podlahy stávají stále více populární jak pro výrobní prostory, tak pro soukromé objekty. Zaručují dlouhou životnost a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí, jsou krásné, odolné vůči vlhkosti a proti mechanickému poškození. Zpočátku byly tyto podlahy vyráběny výhradně pro místa s vysokým provozem a velkým zatížením, a to zejména pro jejich vynikající pevnostní vlastnosti. Pokladkapodlahpraha.cz - spolehlivý partner pro vaši podlahu.

 

pokládka podlahy praha


Epoxidové podlahové podlah, třeba s firmou pokladkapodlahpraha.cz, mají mnoho výhod:


Vyznačují se bezchybnou hladkostí povrchu, což nám umožňuje umístit jakýkoli kus nábytku na podlahu bez zjevného poškození. Jsou vhodné nejen do kanceláří a výrobních prostor, ale můžeme je vidět také v laboratořích, podnicích, garážích, nákupních centrech, nemocnicích, obchodech, kavárnách, vzdělávacích institucích, tiskárnách, zařízeních na zpracování potravin a podobně. Jsou uznány také jako ekologický druh povrchové úpravy, bezpečné pro lidské zdraví.

Epoxidové podlahy mají velkou pevnost a odolnost proti opotřebení, díky čemuž jsou trvanlivým typem podlahové krytiny a jsou navrženy na několik desetiletí, odhaduje se dokonce až na 40 let.Taková podlaha také dokáže spolehlivě odolat různým teplotním výkyvům, vydržet zatížení v místech s vysokou vlhkostí, jsou vhodné i do nevytápěných objektů a díky bezproblémové aplikační technologii, která umožňuje jakékoli čištění povrchu, neshromažďuje nečistoty, se velice dobře udržuje.

Samotná pokládka epoxidové podlahy - pokladkapodlahpraha.cz


Pokud je základ pro lití v dobrém stavu, stačí odstranit nečistoty, prach a můžeme se pustit do lití epoxidové podlahy. Musíme mít ovšem podklad také nejen čistý, ale rovný a bez zjevných nedokonalostí.  Pokud chceme epoxidovou podlahu položit na čerstvý beton, tady musíme upozornit na to, že je třeba jej nechat alespoň měsíc uzrát. Vzhledem k tomu, že epoxidová podlaha má také schopnost samonivelace, významný rozdíl ve výšce povede k velké spotřebě směsi.   Připravená báze se naplní 2-3 krát křemičitým pískem. Při pokládce epoxidové podlahy, ale i jiného druhu, musíme vědět, jak na to a dále se musíme postarat o materiály a nástroje. Kromě základního nátěru pro nalití sypké epoxidové podlahy potřebujeme: dvousložkové složení sypké podlahy, transparentní polyuretanový lak a tmel na bázi epoxidu. Z nástrojů budeme potřebovat směšovač a kbelík pro míchání, špachtle, stěrku, jehlový váleček a především šikovné ruce a znalosti. Ty jsou hlavním faktorem pro kvalitní pokládku lité podlahy. Profesionálové v tomto oboru, pokladkapodlahpraha.cz, mají nejen dostatek zkušeností, ale disponují prakticky vším, co je k takové práci potřeba.

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení