+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Vydejte se do Koutů nad Desnou do Jeseníků

Pokud přemýšlíte nad dovolenou v Jesenické oblasti, ovšem nelákají vás příliš hotely a penziony, vyzkoušejte mnohem romantičtější ubytovací zařízení. Představte si, že se po celý týden probouzíte v nádherné roubené chaloupce. V podstatě nezáleží na tom, zda vyrazíte pouze se svým partnerem, nebo s celou rodinou, protože roubenky vystupující pod názvem Annaberg jsou připraveny pro obě varianty.



Tip na ubytování v Koutech nad desnou

Ubytování Kouty nad Desnou nabízí možnost komfortního ubytování v roubenkách v nově vybudovaném areálu uprostřed Jesenických hor v Koutech nad Desnou. Rekreační areál a penzion se nachází na slunném místě u řeky Hučivá Desná, v klidné části obce Kouty nad Desnou přímo pod Červenohorským sedlem. Stále více a více turistů láká krásná, ale zároveň drsná příroda s čerstvým horským vzduchem, a to jak k pasivní, ale i aktivní dovolené. Kouty nad Desnou jsou rozvíjející se středisko plné sportu, zdraví a milovníků aktivní dovolené. Pro milovníky horských kol, lyžování a turistiky je zde nespočet možností, jak využít svou dovolenou nebo volný čas.

Vyrazte na pěší výlet i kolo

Vydejte se navštívit Přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé stráně, lázeňskou obec Karlova Studánka nebo papírnu ve Velkých Losinách. Pro milovníky cyklistiky tato oblast nabízí bohatý výběr cyklotras. Náruživí cyklisté, kteří mají rádi dlouhé výlety i větší převýšení, si mohou vyšlápnout na Tetřeví chatu i Videlské sedlo. Kouty nad Desnou jsou skvělým místem také pro rodiny s dětmi. V Loučné nad Desnou se nachází sportovní areál Kociánov s minigolfem, skateparkem i víceúčelovým hřištěm.

ROUBENKY ANNABERG
Tel.: +420 777 121 043
E-mail: info@ubytovanikouty.com


© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení