+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Pila IZOTOM - příhradové vazníky pro celou ČR

pila izotomFirma Izotom provádí nejen foukané izolace, vrtané studny, ale zabývá se také výrobou a montáží příhradových vazníků, realizací střech, foliových, plechových i z pálené nebo betonové tašky, ale i výrobou a montáží klasických krovů.

Realizovat tyto služby lze na mnoha místech, jelikož firma působí po celé České republice. Jelikož se jedná o službu, kdy každá zakázka je zcela individuální, tak cenová nabídka probíhá zdarma a na základě zaslaných podkladů a osobních schůzek. Samozřejmostí je i zaslání statického výpočtu vazníkové konstrukce.

 
přihradové vazníky pila izotom

Co je ale vlastně příhradový vazník a jaké jsou jeho výhody?

Pro mnohé toto slovní spojení může být neznámé. Příhradové vazníky jsou lehké dřevěné konstrukce, které slouží k přenesení zatížení střešního pláště do obvodových nosných konstrukcí, a to až do délky 30m bez středových stěn a sloupů. Pro svou variabilitu získaly podporu mezi projektanty a investory.

Mezi nejdůležitější výčet výhod patří kvalitní a přesné provedení příhradových vazníků ve výrobní hale, možnost umístění na libovolné tvary střech. Montáž je velmi jednoduchá a rychlá a za příznivou cenu. Při správném a kvalitním provedení vzniká minimum prořezu a lze tak příhradové vazníky využít v kombinaci s klasickým krovem i plochou střechou. Využití je u střech rodinných domů nebo zemědělských a průmyslových staveb, nástaveb rodinných domů, zastřešení např. škol nebo supermarketů.

 

 příhradové vazníky galerie

 Příhradové vazníky z Pily IZOTOM jinde:

Pila IZOTOM - Třešť

Dr. Richtra 1393/81
589 01 Třešť

Provozní doba: Po - Pá   7:00 - 16:00

Tel.:

E-mail:
+420 777 731 080

pilaizotom@seznam.cz

 

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení