+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Prodej domů Zlín

Mnoho mladých lidí řeší svoje první samotné bydlení do detailů a vše si pečlivě plánují. Vybrat si ideální bydlení pro založení rodiny je totiž velmi složitý proces. Na dnešním trhu nemovitostí je nepřeberné množství nabídek nemovitostí, které jsou jako stvořeny pro první bydlení či založení rodiny.

 

STAVYMA spol. s r.o. je středně velkou stavební společností působící od roku 1990. Sídlo společnosti je v Otrokovicích, rozsahem zakázek ale pokrývá celé území České republiky. Díky zkušenostem, technickému zázemí a odbornosti zaměstnanců dosahuje naše společnost vysokého stupně kvality s maximálním důrazem na ekologii a životní prostředí. Snažíme se trvale a neustále zlepšovat uspokojování požadavků a přání zákazníků. Cílem naší firmy je nadále se aktivně rozvíjet v oblasti stavebnictví. V developerské činnosti se zaměřujeme na kvalitní architektonické projekty ve Zlínském kraji – na prodej domů Zlín.

Jak rodinné domy Zlín, tak i moderní byty v blízkém okolí splňují představy o efektivním bydlení nedaleko centra města, jelikož nabízejí jak občanskou vybavenost, tak kulturní a sportovní zázemí pro své obyvatele.

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení