+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Univerzální betonový plot

V některých případech jsou gabiony či betonové ploty univerzální oplocení, které se hodí pro všechny domy. Takové se dá skutečně najít. Betonové ploty i gabionové ploty jsou odolné vůči nepřízni počasí, takže nemusíte mít obavu z větru či sněhové kalamity. Kromě toho jsou betonové ploty jednoduché na montáž, takže v případě, že si chcete postavit plot svépomocí, můžete se nechat proškolit zdarma.

Výhodné ceny a široká nabídka

Stavex BV nabízí nejširší nabídku vzorů betonových plotů. Dostanete možnost montáže betonových plotů za poměrně dobré ceny. Nakupujete přímo od výrobce a k dispozici máte barevnou úpravu za výhodnou cenu. Firma nabízí nejlepší ceny betonových plotů na trhu. Všechny betonové ploty splňují podmínky evropské normy EN 12839. Díky velmi rychlému zpracování a dodání je o vše bleskově postaráno.

Výška plotu až 3 metry

Většina vzorů betonových plotů je skladem, což je výhodou. Jednotlivé desky betonových plotů se dají kombinovat. Betonové ploty jsou k dispozici do výšky až 3 metrů. Montáže plotů firma provádí v případě zájmu po celém území České republiky. Možnost dopravy na místo určení za velmi příznivé ceny využívá většina zájemců.

 

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení