+420 773 233 222 info@gabionyhranice.cz
Specialisti na gabiony
zpevnění svahu - opěrné zdi, ploty, prodej materiálu

Vrtané studny a jejich výhody - sucho vás nepostihne!

Proč si zvolit právě vrtanou studnu? Dnešní doba nepřeje lidem a neustálé zdražování energií tak nutí mnohé, aby hledali alternativu pro vytápění nebo pro zdroj vody. Cena za kubík vody dnes stojí v závislosti na lokalitě v průměru 75 Kč. Ceny se samozřejmě mnohdy liší. Jednou z cest jak tedy ušetřit je získání kvalitní pitné vody z vrtané studny. Vrtaná studna je ideální cestou k úspoře. Více ale o výhodách vrtané studny v další části článku.

vrtané studny - jistota pitné vody a úspory

Jaké jsou výhody vrtané studny?

Výhody vrtané studny – těch je opravdu mnoho. Jednak jde o kvalitní pitnou vodu pro svou rodinu, čistou a bez chemických úprav. Jde o úsporu nemalých finančních prostředků, které rodina může investovat jinam v rodinném rozpočtu. Vrtanou studnou tak získáte vlastní zdroj pitné vody. Návratnost realizace studny je velmi rychlá. Zároveň je garantován i stálý přítok v době srážkového minima. Při instalaci vrtané studny je stávající okolní terén poškozen jen minimálně, takže Vaše skalka, chodník a okolní vegetace neutrpí větší újmu na své kráse. Doba realizace vrtané studny probíhá v řádu jednoho až dvou dní.

Zde je uveden ceník za vrtané studny. Ceny jsou platné v rámci České republiky. Konečná kalkulaci ale závisí i na typu podloží a regionu. Zdarma k vrtané studně je služba vyhledání pramene, čerpací zkouška, vypažení atestem PVC s atestem pro pitnou vodu, montáž odkalovacího čerpadla a poradenský servis.

Sucho dělá problémy již nyní

S vrtanou studnou Vás ale sucho jen tak nepotrápí. Hloubky vrtu jsou v řádu desítek metrů a v takových hloubkách je dostatek zásoby podzemní vody. Samozřejmě záleží na kvalitě pramene a jeho vydatnosti, ale u nás můžete mít jistotu - dáváme vám garanci vydatnosti!
 

Vrtané studny jinde:



Email: info@vrtanistudny.cz

Tel.: +420 776 600 009

© 2024 GabionyHranice.czwebSEO.cz - tvorba webových stránek, web stránky, čtení